onas

Kdo pravzaprav smo 

O nas

KERAMIKA KOTNIK d.o.o.  je primer mladega in majhnega podjetja. Po zaslugi izkušenj, znanja in izjemne motivacije uspešno deluje v konkurenčnem trgu.
 
Zagotavljamo visoko kvaliteto in profesionalnost opravljenih del, za kar jamčimo z usposobljenim in izkušenim kadrom. Večje projekte delamo tudi z zunanjimi partnerji, ki so usposobljeni za to.
 
Podjetje ves čas sodeluje s strokovnimi institucijami (ZAG, GRADBENI INŠTITUT ) in tehničnimi službami dobaviteljev (KEMA, MAPEI, MUREXIN) in pri tem daje poudarek pravilnim strokovnim rešitvam.
 
Pri oblogah dajemo velik poudarek primernosti podlag, predvsem betonom in estrihom, ki so osnovni predpogoj za kvalitetno izvedbo. Pomembna je sestava betonov, starost, vsebnost vlage, ravnina, stiki z drugimi materiali.
Zato je zelo pomemben IZBOR LEPIL, oziroma veznih materialov. Le ti so odvisni od:
  • vrste podlage
  • namembnosti prostora
  • vrste ploščic
  • hitrosti obremenitve

Uprava in operativni sektor

Pomembni so tudi FUGIRNI MATERIALI, ki so lahko fugirne mase na cementi osnovi, v več barvah ali pa na EPOKSY osnovi za industrijske objekte in bazene.

Mihaela Kotnik

Direktorica

+38640331144
sgdstoritve@gmail.com

Vsaka obloga mora imeti tudi DILATACIJE. To so stiki, ki so zapolnjeni s trajno elastičnim kitom in omogočajo različno delovanje podlag in so posebej pomembni na večjih obremenjenih površinah.
Poudarek dajemo tudi zaključkom, saj pri oblogah nudimo tipske zaključke po robovih palet, pripirah, stikih dveh različnih materialov. Ti zaključki so lahko iz plastike, aluminija, mesinga ali rosfrei, odvisno od želja in zahtev.

SGD IN STORITVE Mihaela Kotnik s.p.

Davčna številka: SI 60275588
Matična številka: 3254461000
 
TRR: A BANKA SI56 0400 1005 0359 188

KERAMIKA KOTNIK, d.o.o.

Davčna številka: SI 72028998
Matična številka: 6527108000
 
TRR: BA CELJE SI56 0600  0010 8182 459
SWIFT BA CELJE: SBCESI2X
Estetski vidik oblog daje končno sliko izdelka, zato poudarek detajlom in natančnost izdelave pomenita osnovo brez katere ne gre.

Razen polaganja, podjetje izvaja tudi alternativno hidroizolacijo za kopalnice, plavalne bazene ipd., katera ima smisel tesnitve in s svojo elastičnostjo premosti tudi lasaste razpoke v podlagi.
Vse naštete tehnične zahteve ob pravilni izbiri in uporabi ter estetskem smislu imamo kot osnovno pri ZNAKU KAKOVOSTI, ki potrjuje pravilnost postopkov.
 
V svoje delo vlagamo veliko volje, prizadevanj in energije ter dela izvajamo kvalitetno z konkurenčnimi cenami.